Пливање

Летно Национално првенство во пливање 16-17.07.2022 Охрид

Летното национално првенство во пливање се одржа во Охрид,на 16-17.07.2022. Технички организатори беа ПК Акваспирит од Охрид,а генерален покровитек Градоначалникот на Охрид,Кирил Пецаков. На првенството учество земаа

Пропозиции

Летно Национално првенство во пливање На 16-17.07.2022 во Охрид ќе се одржи Летното Национално првенство во пливање.Првенството ќе се одржи во 4 дела и тоа: Утрински 08:00

8ми Македонски куп во далечинско пливање

Според програмата на Националната пливачка федерација на Северна Македонија,оваа година ќе се организира 8от Македонски куп во далечинско пливање. Право на учество имаат само регистрирани пливачи. Пропозиции

Одлуки на Управен одбор

На состанокот одржан  на 28.06.2022 кој се одржа по доставено барање од ПК Скопје и ПК Пилот ,Управниот одбор по разгледување на барањата го донесе

Одлуки на Управен одбор

На состанокот на Управниот одбор кој се одржа 14.06.2022 година,донесени се следните одлуки кои се однесуваат на барањето на ПК Скопје за добиање на потврди

Медитерански КОМЕН Куп Лимасол,Кипар

Денес преку Солун,нашите кадетски  репрезентативци,Јанковиќ Сара и Ѓуретановиќ Никола во придружба на тренерот Горан Стаменов заминаа за Лимасол,Кипар каде ќе се одржи Медитеранскиот КОМЕН Куп

Ватерполо

Младите ватерполисти на квалификации за ЕП

Младинската ватерполо репрезентација на Македонија во периодот од 24 до 27 мај учествува на квалификациониот турнир за пласман на Европското Првенство за ватерполисти под 19 години кој

Youtube Видеа

00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
Top