Ватерполо


Во прилог се девет галерии вклучувајки натпревари, средби, дел од Eindhoven , Netherlands (NED) 16 – 29 January LEN European Water Polo Championships 2012 и Едмонтон Канада 2012- Квалификациски турнир за Олимпијадата во Лондон 2012


Прва галерија


 

Втора галерија -дел од Eindhoven , Netherlands (NED) 16 – 29 January LEN European Water Polo Championships 2012


Трета галерија (Mkd – Hun)


Четврта галерија(Mkd – Ita)


Петта галерија(Mkd – Ned)


Шеста галерија( Mkd – Rom )

 


Седма галерија


Осма галерија


Деветта галерија (Едмонтон Канада 2012- Квалификациски турнир за Олимпијадата во Лондон 2012)