Национално првенство во далечинско пливање-Стартна листа

Утре,12.04 на Олимпискиот базен Цента со почеток во 15:00 стартува Националното првенство во далечинско пливање.

Прво ќе стартуваат трките на 2,5Км за веднаш по нивното завршување ќе стартуваат трките на 5Км.
Ви продолжение ја имате листата на пријавени пливачи за првенството.