Едмонтон 2012 Канада

Round results [Група А] – Прво коло (01.04.2012)

Недела, 01.04.2012 - 1. Matchday
Група А21:50 hЦрна Гора12 - 6Холандија
Група А23:10 hГрција12 - 2Македонија
Понеделник, 02.04.2012 - 1. Matchday
Група А00:30 hГерманија10 - 9Романија

 

Round results [Група А] – Второ коло (02.04.2012)

Понеделник, 02.04.2012 - 2. Matchday
Група А23:40 hХоландија6 - 9Македонија

Вторник, 03.04.2012 - 2. Matchday
Група А01:00 hРоманија10 - 9Грција
Група А02:20 hЦрна Гора11 - 7Германија

 

Round results [Група А] – Трето коло (03.04.2012)

Вторник, 03.04.2012 - 3. Matchday
Група А22:20 hМакедонија6 - 9Романија
Група А23:40 hГерманија11 - 6Холанија

Среда, 04.04.2012 - 3. Matchday
Група А01:00 hГрција7- 8Црна Гора

 

 

Round results [Група А] – Четврто коло (04.04.2012)

Среда, 04.04.2012 - 4. Matchday
Група А 23:40 hХоландија 5 - 5Романија

Четврток, 05.04.2012 - 4. Matchday
Група А01:00 hЦрна Гора14 - 6Македонија
Група А02:20 hГерманија9 - 11Грција

 

Round results [Група А] – Петто коло (05.04.2012)

Четврток, 05.04.2012 - 5. Matchday
Група А22:20 hГрција14 - 5Холандија
Група А23:40 hМакедонија6 - 4Германија

Петок, 06.04.2012 - 5. Matchday
Група А02:20 h Црна Гора 11 - 11Романија