Национално првенство во далечинско пливање 2023

На 12.04.2023,на Олимпискиот базен – Центар  се одржа Националното првенство во далечинско пливање.
На првенството учество земаа 30 пливачи од 7 клуба од Македонија.
Во продолжение ги имате официјалните резултати од првенството.