Пливање


Во прилог се 8 галерии со средби, натпревари, класификации, првенствa во пливање.


Прва галерија (Balkan Junior Swimming Championship – Saraevo 5-6.05.2018)

 


Втора галерија


Трета галерија (Охридски маратон 2014)


Четврта галерија (Балахтон) (Белград) (Budapest Len Congress 2 June 2018)


Петта галерија (Далечинско пливање Охрид и Велес)


Шеста галерија (FINA камп)


Седма галерија (Охрид – FINA)


Осма галерија (Пливачки митинг Ниш)