КУП НА МУЛТИНАЦИИ ЛИМАСОЛ/БЕЛГРАД

На 01-02.04.2023 ќе се одржи Купот на мултинации во Лимасол,Кипар и во Белград,Србија.
Во Лимасол ќе не претставуваат Јуниорите:
-Милковска Јана ПК Вардар 2018
-Јанковски Јован П.В.К.Орион
Додека во Белград ќе не претставуваат Кадетите:
-Ѓуретановиќ Никола ПК Вардар 2018
-Цеков Петар ПК Вардар 2018
-Тодоров Стефан ПК Аква про