Контакт

Национална пливачка федерација 

Претседател:  Александар Филипчев

 

Потпретседател ( Маратонско пливање ):  Илија Стојановски

Потпретседател на пливање:       Маријана Коцовска

Генерален секретар:                    Стефан Пулејковски

 

Facebook
Twitter
Instagram

Контакт