Репрезентација

Сениорска Репрезентација

 

Селекција која настапи на Европското Првенство во ватерполо (Ајндховен Холандија 2012):

Селектор: Игор Гочанин

Пом.тренер: Сашко Поповски                                ПФМ делегација: Боби Кузмановски 

Играч: Иван Вуксановиќ                                                          Играч: Игор Рачуница


Играч: Благоје Ивовиќ                                                             Играч: Мирослав Ранџич


Играч: Урош Калиниќ                                                                Играч: Саша Мишиќ


Играч: Борис Летица                                                                Играч: Даниел Бениќ


Играч: Далибор Перчиниќ                                                  Играч: Владимир Кречковиќ


Играч: Димитар Димовски                                                        Играч: Милан Петровиќ


Играч: Игор Милановиќ