Пливачки клубови

1

ПК Младост

Пливачки Клуб
pkmladost@hotmail.com
Тренери во клубот: 1. Величковски Зоран

2. Пејковски Владимир

3. Аврамовски Бранко

4. Кузмановски Проќе 5. Митевска Милка

2

ПК Орион – Скопје

Пливачки Клуб

3

ПК Делфин – Скопје

4

ПК Вип Работнички – Скопје

Пливачки Клуб
5

ПК Бета

Пливачки и ватерполо клуб
6

ПК Челични – Штип

Пливачки Клуб
7

ПК Феникс Скопје

Пливачки Клуб
8

ПК Карпош – Скопје

9

ПК Немо – Куманово

10

ПК Ноти – Скопје

11

ПК Орки 2012 Битола

12

ПК Тумба – Куманово

13

ПК Вардар 2018 – Скопје

14

ПК Аква – Куманово

15

ПК Струга – Струга

16

ПК Звезда – Скопје

17

ПК Пес – Скопје

18

ПК Делфини – Куманово