Натпревари

Round results Рунда 1 (12.11.2011 – 11.01.2012)

Вторник, 15.11.2011 - 1. Matchday
15:30 hХрватска16 - 15Германија
Сабота, 17.12.2011 - 1. Matchday
15:30 h Германија8 - 5Македонија
Четврток, 05.01.2012 - 1. Matchday
15:30 hМакедонија8 - 9Хрватска

 

Round results Рунда 2 (14.02.2012 – 20.03.2012)

Вторник, 14.02.2012 - 2. Matchday
15:30 hГерманија6 - 11Хрватска
Вторник, 06.03.2012 - 2. Matchday
15:30 h Хрватска12 - 4Македонија
Четврток, 15.03.2012 - 2. Matchday
Четврток, 15.03.2012 - 2. MatchdayМакедонија13 - 12 (SO 13 - 12) (OT 9 - 9) Германија