Пливање

Во прилог се 8 галерии со средби, натпревари, класификации, првенствa во пливање. Прва галерија (Balkan Junior Swimming Championship - Saraevo 5-6.05.2018)   Втора галерија Трета галерија (Охридски маратон 2014) Четврта галерија (Балахтон) (Белград) (Budapest Len Congress 2 June 2018) Петта галерија (Далечинско пливање Охрид и Велес) Шеста галерија (FINA камп) Седма галерија (Охрид - FINA) Осма галерија (Пливачки митинг Ниш)  

Ватерполо

Во прилог се девет галерии вклучувајки натпревари, средби, дел од Eindhoven , Netherlands (NED) 16 - 29 January LEN European Water Polo Championships 2012 и Едмонтон Канада 2012- Квалификациски турнир за Олимпијадата во Лондон 2012 Прва галерија   Втора галерија -дел од Eindhoven , Netherlands (NED) 16 - 29 January LEN European Water Polo Championships