Митхат Хантаи 2011 Турција

Македонија – Холандија 11 : 10

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament” – Истанбул, Турција 2012

07.01.2012 Македонија – Холандија 11 : 10

 

Македонија – Романија 6 : 10

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament” – Истанбул, Турција 2012

08.01.2012 Македонија – Романија 6 : 10

 

Македонија – Турција 11 : 6

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament” – Истанбул, Турција 2012

06.01.2012 Турција – Македонија 6 : 11

Стрелци на головите за нашата репрезентација:

– Мирослав Ранџиќ 2

– Саша Мишиќ 2

– Владимир Кречковиќ 1

– Игор Милановиќ 1

– Игор Рачуница 1

– Иван Вуксановиќ 1

– Милан Петровиќ 1

– Благоје Ивовиќ 1