Резултати од новогодишниот пливачки митинг

На ден 28.12.2011 на Олимпискиот базен во Скопје се одржa вториот “Новогодишен пливачки митинг” во организација на Пливачката федерација на Р.Македонија. Пливачите настапија во следниве категории: 2002 и помлади; 2000/01;1998/99;1996/97/1994/95 и  1993 и постари, мажи и жени. Превземи резултати: новогодишен-пливачки-митинг Победници по категории: Мажи;                   Жени 200m слободно; STOJANOVSKI, Andrej