Интернационален Пливачки Маратон Охрид-Македонија

Информации за Интернацинале Пливачки Маратон Олимписка Дисциплина 10км
18ти Август 2018г Охрид-Македонија
За Технички Организатор назначен од Пливачка Федерација на Македонија е ПК ФЕНИКС – СКОПЈЕ