ФИНА делегатот пристигна во Охрид

Делегатот од ФИНА за ултра swim маратонот г-дин Жан Пол Нарс, пристигна во Охрид.

Утрово делегатот од ФИНА одржа работен состанок со Претседателот на МОК г-дин Васил Тупурковски и Претседателот на ПФМ г-дин Александар Маленко.