XVII DELFIJN KUP 2023

Овој викенд на базенот Борис Трајковски ќе се одржи еден од најстарите Меѓународни пливачки натпревари во Македонија,XVII Делфин Куп во организација на Пливачкиот Клуб “Делфин” од Скопје.
Во продолжение пропозициите на натпреварот