Известување

На 18.09.2022 ќе се одржи Велешкиот пливачки маратон кој е дел од Купот на Македонија во далечинско пливање и воедно финале на купот.
Стартот на трките почнува во 10:00 на брегот на езерото Младост кај Велес.
Ви продолжение пропозициите од маратонот: