Прогласување на најуспешни пливачи за 2022 година

Денес со почеток во 18:00,во ресторан Мажестик ќе се направи прогласување на најуспешните пливачи за 2022 година.

Воедно ќе се поделат и пехарите за најдобрите пливачи од последното Зимско национално првенство и ќе се доделат пехари за победниците во Купот на Македонија во далечинско пливање.
Во продолжение ги имате најуспешните пливачи за 2022 година.