Известување

На 17-18.12.2022 година според програмата на Националната пливачка федерација ќе се одржи Зимското Национално Првенство кое ќе се одржи на Базенот Борис Трајковски.
Во продолжение ги имате пропозициите и пријавниот документ за истото