3та ТРКА ОД МАКЕДОНСКИОТ КУП ВО ДАЛЕЧИНСКО ПЛИВАЊЕ

На 27.08.2022 во организација на ПК Делфин од Скопје ќе се одржи третата трка од Македонскиот куп во далечинско пливање.
Трката ќе биде на плажата на автокампот Љубаништа и ќе се пливаат две делници,една од 2,5км и една од 5км.
Во продолжение ги имате пропозициите