Одлуки на Управен одбор

На состанокот на Управниот одбор одржан на 16.05.2022 донесени се следните одлуки кои се однесуваат на промени во Меѓународните федерации,како и настапи на Репрезентацијата во пливање во повеќе категории и натпревари.

 

20220519151325704

20220519151318818

20220519151310106