Национално првенство во далечинско пливање

Според програмата на Националната пливачка федерација на Северна Македонија на 27.04.2022 година е предвидено да се одржи Националното првенство во далечинско пливање на Олимпискиот базен Центар во Скопје.
Во продолжение ги имате пропозициите за истото.