Известување

Почитувани,
Поради влошување на ситуацијата со корона вирусот на територијата на Република Северна Македонија како и во светот , а исто така  и на барање на неколку поголеми  клубови во РСМ митингот Македонија гранд при кој требаше да се одржи на 27 и 28 Март се одлага за 17 и 18 Април 2021 година .
Со почит
Национална пливачка федерација на
Северна Македонија
Претседател
М-р Александар Филипчев