На 27.09.2020 ќе се одржи III “Делфин спринт”

На 27.09.2020 на ќе се одржи III “Делфин спринт” во организација на Пливачкиот Клуб Делфин од Скопје.
Поради протоколите на Комисијата за заразни болести и протоколите предложени на Националната пливачка федерација,нема да биде дозволено присуство на публика.
Во продолжение имате пропозиции за натпреварот