Меѓународен пливачки митинг “Орион Куп мини”

На 13.09.2019 во организација на ПВК Орион од Скопје ќе се одржи првиот Меѓународен пливачки митинг “Орион Куп мини” на Олимпискиот базен Центар.
Митингот е наменет за помладите категории на пливачи.