Летни Олимписки игри во Абу Даби

Браво за пливачите  Марио Мицковски и Стефан Трпковски за освоените златни медали во трката на 50м слободен стила на Летните Олимписки игри во Абу Даби. Браво за нивните тренери и за целиот тим на Специјална Олимпијада Македонија.

Се надеваме дека до крајот на игрите Атлетите на Специјална Олимпијада Македонија ќе не израдуваат со уште некој медал.