Информација

Пливачка Репрезентација на Македонија во состав: Иван Симоновски 50м и 100м делфин, Филип Дерковски 200м и 400м мешано и Давор Петровски 100м и 200м делфин,

под водство на Тренер на Репрезентација и Потпретседател на ПФМ Томи Стефановски на покана на Грчка Пливачка Федерација ќе учествува на Grand Prix Fina Интернационален Пливачки Митинг ‘Akropolis’ Атина од 11-13 Мај 2018

Официјален Делегат на Македонската Репрезентација е Претседателот на ПФМ Александар Маленко