Нови државни рекорди во пливање

Нашите пливачи секогаш се гладни за нови успеси и поставување на нови рекорди во различни дисциплини. Тоа се докажува со константното подобрување на државните рекорди во пливање и кај мажите и кај жените. Прочитајте ги најновите рекорди во линковите подолу.

 

Државни рекорди – ЖЕНИ, 25м. базен (заклучно со 30.10.2014 година)

Државни рекорди – ЖЕНИ, 50м. базен (заклучно со 13.10.2014 година)

Државни рекорди – МАЖИ, 25м. базен (заклучно со 30.10.2014 година)

Државни рекорди – МАЖИ, 50м. базен (заклучно со 13.10.2014 година)