НЕПТУН КУП 2023

На 04-05.03.2023 на базенот Карпош,ќе се одржи вториот Меѓународен пливачки митинг “Нептун куп” во организација на Пливачкиот Клуб Нептун од Скопје.
Во продолжение ги имате пропозициите за натпреварот.