Орион куп мини

Според програмата на Националната пливачка федерација на 02.10.2022 на Олимпискиот базен Центар се одржува 5от Меѓународен пливачки митинг “Орион куп мини” во организација на Пливачкиот Клуб Орион.
Во продолжение ги имате пропозициите: