Пропозиции

Летно Национално првенство во пливање
На 16-17.07.2022 во Охрид ќе се одржи Летното Национално првенство во пливање.Првенството ќе се одржи во 4 дела и тоа:
  • Утрински
08:00 – расплив
09:00 – почеток на трки
  • Попладне
16:00 – расплив
17:00 – почеток на трки
На Првенството право на настап имаат само регистрирани пливачи во Националната пливачка федерација на Северна Македонија