Медитерански КОМЕН Куп Лимасол,Кипар

Денес преку Солун,нашите кадетски  репрезентативци,Јанковиќ Сара и Ѓуретановиќ Никола во придружба на тренерот Горан Стаменов заминаа за Лимасол,Кипар каде ќе се одржи Медитеранскиот КОМЕН Куп од 03-05.06.2022.
Тие ќе настапат во своите основни дисциплини:
Јанковиќ Сара 400 и 800м слободно
Ѓуретановиќ Никола 200 и 400м слободно.
На врската подоле можете да ги следите резултатите во живо👇👀
https://koek.org.cy/mediterranean-swimming-cup-comen-limassol-olympic-swimming-pool-3-5-june-2022/