Редовно собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

Претседателот на Националната пливачка федерација учествуваше на редовното собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија каде што една од точките беше и учество на Македонски спортисти на ЕМОФ во Банска Бистрица и Медитеранските игри во Орен,Алжир каде што дел од тимовите ќе бидат и нашите најдобри пливачи.