Официјални резултати од Националното првенство во далечинско пливање

На Националното првенство во далечинско пливање кое се држа на 27.04.2022 на Олимпискиот базен – Центар
победници во категорија се:

Категорија А
МАЖИ – Евгениј Поп Ацев ПК Вардар 2018
ЖЕНИ – Ивона Наумова ПСК Челични
Категорија Б
МАЖИ – Петар Цеков Вардар 2018
ЖЕНИ – Нина Карајованова П.В.К.Орион
Во продолжение комплетните официјални резултати од Првенството.