XVI DELFIN KUP 2022

На 27.03.2022 година на базенот Борис Трајковски ќе се одржи Меѓународниот пливачки митинг “Делфин куп” во организација на Пливачкиот клуб Делфин од Скопје.
Овој натпревар е еден од најстарите Меѓународни пливачки натпревари кои се одржуваат во Македонија.
Пропозиции за натпреварот:
XVI Delfin_kup_2022_MKD

XVI Delfin KUP 2022- ENG