Допис до Национална пливачка федерација на Северна Македонија

Писмо од Претседателот на Олимпискиот Комитет на Северна Македонија.
Претседателот на Олимпискиот Комитет на Северна Македонија,господинот Даниел Димевски во името на Олимпискиот Комитет и во негово лично име  го честита изборот за нов Претседател на Националната пливачка федерација на Северна Македонија