Меѓународен Пливачки Митинг „Вардар 2018 Опен“

Според програмата на Националната пливачка федерација на ден 30.05.2021 ќе се одржи 2от Меѓународен пливачки митинг “Вардар 2018 Поен”.

Во продолжение ги имате пропозициите на натпреварот