НЕПТУН КУП 2021

НЕПТУН КУП 2021
На 20-21.02 на базенот Борис Трајковски ќе се одржи првиот Меѓународен пливачки митинг “Nептун Куп” во организација на пливачкиот клуб Нептун од Скопје.Натпреварите ќе се одржуваат Сабота попладне и Недела предпладне.
Подоле ги имате пропозициите за натпреварот и врска за резултати во живо:https://plivanje.info/data/Rezultati/2021/Preuzeto/Neptun_kup_2021_MKD/index.html