ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите клубови членки на Националната пливачка федерација дека пливачкиот натпревар кој треба да се одржи викендот 13-14.02 и се нарекува “национално првенство” се грубо нарушување на угледот на Националната пливачка федерација.

Националното првенство помина и наредно според програмата на натпревари е Летното национално првенство предвидено за Јули.
За повеќе информации погледнете ги известувањата.