НАЦИОНАЛНА ПЛИВАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА

 

Спортски ваучер
По пристигнување на сите апликации од страна на активните клубови,Управниот одбор донесе одлука за формирање на комисија за разгледување на истите и изгортвување на табели.
Подоле можете да ги погледнете табелите на клубови и пливачи кои произлегоа од апликациите и комплетниот записник на комисијата.