Зимско Национално Првенство

На 12-13.12.2020 на базенот Борис Трајковски ќе се одржи Зимското Национално Првенство во пливање.
На првенството ќе бидат застапени следните категории:
Помлади пионери/ки – пливачи родени 2008 и помлади
Постари пионери/ки – пливачи родени 2006/2007
Кадети/ки – пливачи родени 2004/2005
Младинци/ки – пливачи родени 2002/2003
Сениори/ки – пливачи родени 2001 и постари
Поради протоколите и мерките за заштита од коронавирусот натпреварот ќе биде без публика.
Пропозиции: