Резултати од Аматерска трка во должина од 1600 метри

Како дел од последната трка од Македонскиот куп во далечинско пливање се одржа Аматерска трка во должина од 1600 метри.

Трката се одржува исто така 7ма година по ред како што се одржува Велешкиот пливачки маратон.

Официјални резултати- Резултати од Македонскиот куп за далечинско пливање АМАТЕРИ- Велес 12.09.2020