Евгениј Поп Ацев го заврши препливувањето на соломаратонот во должина од 7Км

Нашиот пливач,Евгениј Поп Ацев го заврши препливувањето на соломаратонот во должина од 7Км.
Евгениј овој соломаратон го исплива во чест на Легендата на Македонското маратонско пливање Нико Нестор и фондацијата која го носи неговото име,со цел собирање на финансиски средства.
Страната на кој можете да донирате средства на фондацијата сеуште е активна и слободно можете да ја посетите за повеќе информации:
Честитки Евгениј